"אני רוצה שלט"
מהו הגודל הרצוי ? מאיזה חומר ?שלט מואר?
אופס ..מסתבך ולא יודע תשובות לשאלות?
הכתבה הזו בשבילך.
משקיעים המון בעיצוב החנות ? בואו תשקיעו גם בשילוט.
אחת הדרכים הטובות ביותר לתקשר עם הלקוחות ולמשוך תשומת לב היא שימוש נכון בשילוט.
אז מה צריך לקחת בחשבון כשמתכננים שילוט לעסק? להלן מספר נקודות שכדאי לבדוק לפני הזמנת שלטים לעסקים.
הבנה – כדי לתקשר עם הקונה חשוב שהלקוח יבין מה המסר שלך. האם השלטים ברורים ? מעבירים את המסר שלך? או שחסרה בהם בהירות . נסה לבדוק בעיניים של הקונה . זו זווית שתיתן לך תשובה על שאלות אלו. והיא הצעד הראשון בתכנון השילוט.
מיקום – השלט כמובן צריך להיות ממוקם כך שניתן יהיה לראות אותו בקלות , אך חשוב לשים לב האם הוא מוסתר ע"י עוברי אורח? אור השמש? עמוד חשמל/עץ או כל דבר אחר?
חשוב להקפיד על הצבת השלט בגובה העיניים . לוודאות שהוא לא מוסתר , ולהקפיד שהוא יונח במקום המתאים ביותר .
עלות– בשילוט חוץ חשוב לבדוק את גובה אגרת השילוט. במקומות רבים ישנה אגרת שילוט . לא נעים לקבל דרישת תשלום בלי לדעת מראש באילו עלויות מדובר.
עיצוב– יש להתמקד בהצגת המסר שלך באופן מקצועי=מעוצב. יש לשמור על עקביות ואחידות הפונטים והצבעים בהם משתמשים, כך הלקוח הפוטנציאלי יוכל בקלות "לסרוק" את השלט במהירות, חשוב להדגיש מילים שונות כגון 50% הנחה וכדומה. באמצעות פונט מודגש יותר/או צבע נוסף .
בדיקה– בדוק מה המתחרים עושים . כדאי לבקר בחנויות של מתחרים או בחנויות אחרות שמצאו חן בעיניך, בדוק את הדרך שבה הם בנו את מערך השילוט , תוכל לקבל הרבה תובנות חדשות שלא חשבת עליהם , ורעיונות מה לעשות / או מה לא לעשות בעסק שלך .
שוב בדיקה– לאחר בדיקה זו כדאי גם לבדוק מה הצרכים שלך! כן! יכול להיות שהעסק שלך לא זקוק לשלט כמו המתחרה. יכול להיות ששלט מואר לא מתאים לעסק שלך – מאחר והוא נמצא באזור נידח ופתוח רק בשעות האור..(מפעלי תעשייה בדרך כלל) או לחלופין . הצורך שלך לבלוט בין שלטים נוספים מוארים על אותו שטח קיר, יוצר חשיבה על עיצוב שונה.
ולסיום : אנו בשלטים פלוס נעשה הכל על מנת לתת לך פתרון מותאם לכל צרכי השילוט שלך, פתרון שייתן לך נראות בהתאם לצרכים הספציפיים שלך.